DESPRE NOI

Pasiunea pentru lemn este o calitate înmoștenită, ereditată. Noi avem o experiență vastă, de 70 de ani în prelucrarea lemnului. An după an, am învățat că lemnul este o ființă care are nevoie de tot atâta dragoste de câtă are nevoie și un om.

Am căutat mereu soluțiile optime pentru ca lemnul, chiar dacă transformat în ferestre, să aibă viață, să-i prelungim durata de utilizare și să-i păstrăm, în același timp și calitățile terapeutice. Noi punem în valoare acea bucată de lemn cu pasiune, pentru că lemnul face parte din noi. Avem cele mai bune instrumente pentru prelucrarea lemnului, munca noastră fiind și artă, și meșteșug. Lemnul este atent finisat pentru ai da un aspect valoros, calitatea lucrului nostru stând tocmai în atenția pentru detalii minuscule - nuanțe, care ajung să prelungească viața ferestrei dumneavoastră.

Recoltările de lemn se fac cu respectarea standardelor internaționale în domeniu, ceea ce face lemnul folosit de noi în procesul de producție mult mai valoros. Ne stăruim să utilizăm doar materiale ecologice, carevă vor bucura mulți ani, fără a vă crea vreun disconfort sau daune.

Oamenii au reușit din cele mai vechi timpuri să găsească și să aprecieze toate calitățile lemnului - unui material ecologic și dur. De la pădurile care efectuau absorbția dioxidului de carbon până la crengile moarte care ajungeau pe foc și mai apoi la calitatile curative pe care le au anumite specii de arbori, întotdeauna s-a considerat că lemnul are viață și suflet, calități care pot fi folosite pentru îmbunătățirea vieților oamenilor.

Astfel, oamenii au căutat soluții pentru prelungirea vieții lemnului. Așa facem și noi. Dăm calitate lemnului care devine fereastră, care oferă o parte din sine pentru îmbunătățirea vieții oamenilor. Ferestrele noastre au o durată lungă de întrebuințare pentru că avem soluții care vin în ajutorul lemnului. Pentru că noi suntem îndrăgostiți de lemn și de calitățile sale!

Comanda acum