Lemn
09 August 2017
Lemn

Lemn

Ferestrele din lemn rămân a fi populare, în pofida concurenței din partea construcțiilor combinate sau pur plastice. Plusurile principale ale lemnului sunt proprietățile sale ecologice, frumusețea construcțiilor și acel fapt, că lemnul se restaurează relativ simplu, spre deosebire de plastic sau aluminiu. El se prelucrează, se vopsește din nou - și multe din aceste operații le puteți face desinestătător.

Astăzi ferestrele din lemn nu se mai fac deja din bucăți de lemn întreg, rama unei ferestre contemporane e rezultatul unui lucru cu clei, lemnul se prelucrează cu soluții speciale, care resping ulterior umezeală, iar pentru izolare acustică toate crăpăturile sale sunt umplute cu bumbac, ermetici și alte materiale.

Cert e că la acest capitol, de izolare acustică, lemnul cedează altor materiale, dar diferența nu este una uluitoare, și în ziua de azi sunt soluții combinate, care conferă construcțiilor din lemn niște proprietăți sporite.

Utilizarea ulterioară a lacurilor speciale sporește durabilitatea lemnului, dar în orice caz, peste ceva timp el va avea nevoie de reparație – și ea se face destul de simplu, ceea ce este un atu evident al acestui material. Puteți face asta și desinestătător, puteți să apelați la specialiștii companiei noastre.

Sigur că specialiștii noștri sunt capabili să vă presteze servicii mai profesioniste, mai avansate, dispunând de utilajul necesar, și – cel mai important! – de o experiență vastă în domeniu.

· Sunt ecologice

· Au un aspect estetic perfect

· Termoizolarea

· Reparabilitatea

· Prețul accesibil

· Originalitatea construcției – lemnul vă permite să experimentați și să creați niște construcții, care nu vor semăna cu cele vecine.

· Lemnul absoarbe CO2, ceea ce îmbunătățește componența chimică a aerului inhalat de noi. 

Lemn-aluminiu
10 August 2017
Simbioza dintre lemn și aluminiu a păstrat cele mai bune calități a fiecărui material, și a permis crearea unui ...
Vezi detalii
Plastic
16 February 2018
Ferestrele din plastic sunt o alegere accesibilă și sigură, dar procurând așa ceva, stăruiți-vă să nu econ...
Vezi detalii