Lemn-aluminiu
10 August 2017
Lemn-aluminiu

Simbioza dintre lemn și aluminiu a păstrat cele mai bune calități a fiecărui material, și a permis crearea unui aliaj efectiv, care devine tot mai popular în ultimul timp. Tot mai mulți oameni aleg anume acest tip de ferestre, ele sunt populare și printre clienții companiei noastre.

Tehnologiile moderne, lacuri și ermetici calitative protejează lemnul mult mai bine, decât pe vremuri, dar totuși cu timpul el se defectează din cauza influenței mediului înconjurător, ploilor acide și a razelor solare. Însă simbioza cu aluminiu conferă lemnului niște calități excelente, diminuând din neajunsurile sale.

Aluminiu este un metal curat din punct de vedere ecologic, el practic nu se prăfuiește, nu întâmplător anume din aluminiu se confecționează vesela, de care ne folosim în bucătărie.

Aluminiul nu păstrează căldura, de asta în matrimoniul respectiv se ocupă lemnul, dar, în schimb, el rezistă foarte bine la influența mediului înconjurător. Ferestrele, făcute din lemn și aluminiu, pot servi, teoretic, până la 80 de ani, deși, din motive evidente, în mod practic asta până ce nu poate fi numit un lucru cert.

Utilizarea poliamidei în calitate de un izolator suplimentar, care se instalează între lemn și plăcuțele de aluminiu, sporește calitatea izolării termice. Ferestrele din lemn și aluminiu sunt considerate pe merit cele mai bune de pe piață.  

· Nu sunt supuse influenței mediului – rezistenxă maximă pentru toate tipurile de uzură.

· Izolarea termică și acustică

· Viață lungă – o fereastră din lemn și aluminiu poate servi aproximativ 80 de ani

· Deservire simplă – e de ajuns din când în când de șters praful de pe suprafața lemnului

· Construcție ecologică

· Aspectul estetic

· Prețul accesibil

Lemn
09 August 2017
Lemn Ferestrele din lemn rămân a fi populare, în pofida concurenței din partea construcțiilor combi...
Vezi detalii
Plastic
16 February 2018
Ferestrele din plastic sunt o alegere accesibilă și sigură, dar procurând așa ceva, stăruiți-vă să nu econ...
Vezi detalii