Plastic
16 February 2018
Plastic

Ferestrele din plastic sunt o alegere accesibilă și sigură, dar procurând așa ceva, stăruiți-vă să nu economisiți la toate celea, căci ferestrele, care costă mai jos de 100 de euro, nu sunt recomandate.

Ulterior veți fi nevoit să le schimbați, așa că mai bine e să investiți din prima mai mult, pentru a nu vă întoarce în viitor la această întrebare.

Ferestrele din plastic asigură o izolare termică foarte bună, dar ele cedează construcțiilor din alte materiale din punct de vedere ecologic, mai ales dacă în construcția lor se folosește plumbul.

Așa că pentru cei preocupați de ecologie ar fi mai bine să se intereseze de alte soluții, pe care le oferă compania noastră RoWood. Suntem în stare să alegem soluția optimală pentru posibilitățileși necesitățile Dumneavoastră.

Cele mai efective ferestre din plastic conțin gazul argon, dar să nu uitați și de prețul acestor construcții – argonul le scumpește considerabil.

Ferestrele din plastic au o izolare acustică foarte și foarte bună, deși sunetul autovehiculelor trecătoare totuși se aude, dar foarte slab. Cele mai bune ferestre din plastic dispun de două camere și trei stecle, așa o construcție păstrează mult mai bine confortul sonor și sporește izolarea termică, dar și prețul lor diferă mult.

Procurând ferestrele din plastic, numaidecât cereți de la vânzători certificatul calității. Compania noastră este gata să vă prezinte documentele respective pentru orice construcție și combinație propusă.

· Izolare termică aproape perfectă

· Nivelul înalt de izolare acustică

· Utilizarea gazelor inerte în cele mai bune modeluri – de exemplu, gazul argon

· Prețul accesibil față de celelalte materiale

· Aspectul estetic

Lemn
09 August 2017
Lemn Ferestrele din lemn rămân a fi populare, în pofida concurenței din partea construcțiilor combi...
Vezi detalii
Lemn-aluminiu
10 August 2017
Simbioza dintre lemn și aluminiu a păstrat cele mai bune calități a fiecărui material, și a permis crearea unui ...
Vezi detalii